بیف استرگانف یک غذای روسی است. در قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزهای از گوشت گوساله ، پیاز و خامه درست کرد که به عنوان یک غذای خاص ، نام فامیل خود را بر روی آن گذاشت. به مرور زمان به ترکیب این غذا سیب زمینی سرخ شده نیز اضافه شد.
مواد مورد نیاز :
گوشت گوساله (به صورت باریک خرد شود) ۴۵۰ گرم
روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
کره ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ (به صورت خلالی خرد شود) یک عدد
آرد گندم یک ق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی یک ق چای خوری
سس خردل یک ق چای خوری
آب لیمو ترش یک ق چای خوری
خامه دوسوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روش پخت:
در تابه تفلون و نچسب روغن و مقداری کره بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا روغن داغ و کره آب شود. سپس تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی شعله زیاد گاز حرارت دهید.
بعداز آن، گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به داخل ظرف دیگری منتقل می کنید.
بقیه کره را درماهی تابه بریزید و پیاز خردشده را در کره به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
آرد، رب گوجه فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و مقداری حرارت دهید.
سپس گوشت های سرخ شده را به داخل ماهی تابه بریزید و شعله گازرا کم کنید و تا زمانی حرارت دهید که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود.
در این مدت، مرتب مواد را یه طور مرتب هم بزنید تا مواد ته نگیرید. در ضمن برای طعم دارکردن غذا، نمک و فلفل نیز اضافه کنید.
سیب زمینی را به صورت خلالی خرد کرده کنید و در روغن سرخ کنید و پس از ریختن خوراک در بشقاب، روی آن کمی سیب زمینی سرخ شده بریزید.