شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا

مواد لازم
قارچ 450 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
8 تیکه کامل ژانبون
2 عدد پیاز
کره 6 قاشق غذا خوری
300 گرم پنیر پارمسان
400 گرم پنیر پیتزا
550 گرم ماکارانی فرمی
1/4 لیوان آرد
2 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ
طرز تهیه
1. ابتدا ماکارانی را در قابلمی بجوشانید.
2. ژانبون را سرخ کرده تا حدی که نرم بماند و خشک نشود چون قرار است دوباره پخته شود بیکن یا ژانبون را به تعداد کوجکتری خرد کرده.
3. قارچ شسته شده را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و با روغن ذیتون و کمی نمک و فلفل سرخ کنید و تا 15 یا 20 دقیقه روی گاز باشد تا حدی که طلای بشود.
4. پیاز سرخ شده را با یک قاشق غذا خوری کره با حرارت کم به مدت 15 دقیقه سرخ کنید . (این کار را می توانید قبل از شروع انجام دهید)
5. سس پنیر پارمسان رنده شده و در صورت تمایل پنیر فانتینا را آماده کنید تا به سس که در مرحله بعدی است اضافه کنیم کره به اندازه 4 قاشق غذا خوری را در قابله نسبتا بزرگ با حرارت ملایم ذوب کنید . وقتی کره ذوب شد آرد را اضافه کنید و تا جای که آرد به خورد کره میرود هم بزنید. حالا شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که بجوشد هم می زنیم . حالا کمی شیر اضافه میکنم تا مایعی غنی تر شده بدست بیاد. نمک و فلفل هم به میزان لازم اضافه می کنیم. 2 عدد زردی تخم مرغ را با 1 چهارم سس درست شده در ظرفی جدا با چنکال مخلوط میکنیم و هم میزنیم . و به ظرف اصلی سس اضافه میکنیم حالا پنیر را به ظرف سس اضافه میکنیم وهم بزنید تا زمانی که پنیر در مواد حل شود الان باید ماکارانی که جوشانده شده را به این ظرف اضافه کنیم و خوب هم میزنیم
6. کره را به سینی فر مالیده و حسابی چرب میکنیم و نیمی از پیاز سرخ شده را به سینی اضافه میکنیم و بعد یک لایه ماکارانی که در مواد بوده را اضافه میکنیم و بعد نیمی از قارچ و همچنین پنیر پیتزا و بعد بیکن یا ژانبون
7. این کار را دوباره با لایه جدید انجام دهید . حالا به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بیکن یا ژانبون ترد شود . غذای ما آماده شد.
آخرین ویرایش توسط NEGAR1992 در [1393/06/16 - 18:46]
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/16 - 18:46
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



ﺳﻼﻣﺘﯽ مسافرایی ﮐﻪ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﻪ ﭘﻠﻢ ﺗﺘﯽ ﺑﺨﺮﺩﻧﻪ، ﺑﻮﺭﺩﻧﻪ شه مله
ﺷﻪ ﺭﻓﻘﻮﻥِ ﻭِﺳّﻪ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻫﺎﮐﺮﺩﻧﻪ : ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺷﻤﺎﻝ ﺗﻤﺸﮏ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ،
ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺎﻝ ﺩﺍﺩ
دیدگاه  •   •   •  1393/06/16 - 16:21
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



همتی شه بخد
محض دل او کری:))
دیدگاه  •   •   •  1393/06/16 - 14:44
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


1 دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 22:33
+6
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




سالاد توپی

این سالاد رو میتونید بجای شام هم مصرف کنید.
چون تو مایه های الویه می شه و حالت سیر کنندگی داره.
برای مجالس و مهمونی ها هم مناسبه.
برای درست کردنش نیاز دارید به:
سیب زمینی 1 کیلو
ژامبون 150 گرم
خیار شور 5 عدد
ذرت نصف پیمانه
هویج نگینی آبپز ½ پیمانه
مواد درون توپها میتونه به دلخواه تغییر کنه.
سس مایونز به میزان لازم
کلم بنفش
کلم سفید
کاهو
هویج
جعفری
همه به میزان لازم
ببینید مقدار برای این غذا زیاد مهم نیست. بلکه روش مهمه.
سیب زمینی هاتون رو آبپز کنید و داغ داغ با نمک و کره له کنید با هر وسیله ای که راحتید.
مواد داخل توپکها رو خرد کنید و با هم مخلوط کنید. من از خیار شور خرد شده- ذرت- هویج ابپز نگینی- ژامبون
استفاده کردم. ( شما میتونید از چیزهای دیگه ای مثل فلفل دلمه- نخود فرنگی- سینه مرغ ابپز تکه تکه شده و ... هم استفاده کنید)
حالا یکی دو قاشق به سیب زمینی هایی که با 30 گرم کره لهشون کردید و تا حالا کمی خنک شدند سس مایونز بزنید .
دقت کنید که این مرحله مهمه.
یعنی باید مقداری به موادسس بزنید که شل نشه بلکه راحت فرم بگیره و گرد بشه.
زیاد بشه وا میره.
من دو قاشق زدم. کافی بود.
حالا توی کف دست قدر نارنگی از مواد بردارید و بازش کنید و کمی از مواد وسطش بگذارید و گردش کنید. و توی یک سینی بچینید.
حالا همه مواد بجز کاهو رو توی غذا ساز یا .. یکی یکی خرد و ریز کنید.و جداگانه نگه دارید توی چهار تا کاسه.
کاهو رو هم خرد کنید و کنار بگذارید( مثل سالاد)
موادتون باید ریز بشه اما آب نندازه.
یکی یکی توپهاتون رو توی کاسه ها بغلتونید و توی ظرف سرو روی کاهو ها توپهای خوشرنگتون رو بچینید.
در انتها سس مایونز رو به سه رنگ در بیارید با زعفرون و آب لبو و یا رنگ مجاز خوراکی و روی سالادهاتون رو تزیین کنید.
امیدوارم این سالاد رو دوست داشته باشید و لحظات خوشی رو در مجالستون دور هم داشته باشید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 15:56
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥








رولت خامه ای

این رولت خیلی خوشمزه خیلی هم آسون و سریع تهیه میشه.
مواد لازم
شکر : سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: 4عدد
بکینگ پودر: یک ق چ
وانیل: نصف ق چ
آرد: سه چهارم پیمانه
سه چهارم پیمونه شکر رو با 4تا تخم مرغ و یک قاشق چایخوری بکینگ پودرو 1/2 قاشق چایخوری وانیل همه رو با هم مخلوط کنید و با همزن اونقدر بزنید تا حجمش 2برابر بشه و مایه تون سفید بشه. بعد 3/4 پیمونه آرد رو اضافه کنید و خوب مواد رو مخلوط کنید.
حالا یه سینی40*30 رو بردارید کفش رو کاغذ نسوز بندازید ( تو دستور از فویل استفاده شده بود) با قلم مو کاغذ رو چرب کنید و مایه رو پهن کنید روش.
بعد سینی رو توی فر که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده میذاریم، 10 دقیقه بهش زمان بدید بعدم از فر دربیارید.
فقط حواستون باشه اگه مواد رو دو برابر کردید مدت پخت رو هم 2برابر کنید.
یه کاغذ دیگه که چرب شده رو آماده کنید و وقتی رولت از فر دراومد برش گردونید روی کاغذ دومی و آروم کاغذ اولی رو ازش جدا کنید، اگه گوشه های رولتتون خشک شده میتونید با چاقو کاتش کنید.
بعد همونجور که کاغذ دومی به رولت هست شروع کنید به لوله کردنش و یک ساعتی بذارید بصورت همون لوله توی یخچال بمونه که فرم رولت رو کاملاً به خودش بگیره.
حالا یه بسته 200گرمی خامه رو با پودر خامه و پودر قند فرم بدید و وقتی که رولت رو از یخچال درآوردید یه لایه روش بمالید (برای اینکه کارتون تمیزتر باشه میتونید حدود نیم سانت از هر طرف رو بذارید خالی باشه و خامه نمالید) و دوباره لوله ش کنید و چند ساعتی بذارید داخل یخچال.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 15:48
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥


4 دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 15:02
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



پیتزا مرغ و قارچ

مواد لازم:
سینه مرغ : نیم کیلو
قارچ : نیم کیلو
فلفل دلمه ای : متوسط دو عدد
پیاز : یک عدد
سس گوجه فرنگی : به مقدار لازم
ادویه کاری : به مقدار لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنید باید خمیر را آماده کنید و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم پز شد نمک را هم اضافه کنید. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.
2. قارچ ها و فلفل دلمه ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد کنید. مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ ها را بریزید تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغ ها را اضافه کنید و ادویه کاری و نمک و فلفل را نیز بریزید و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالیش از دست می رود.
3. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن کنید. سس را رویش بمالید و بعد، موادی را که آماده کرده اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را رویش بریزید. در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم رویش اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنید تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
فوت و فن عالی شدن پیتزا
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیرهای رویش نسوزد، همان طور که در بالا اشاره کردیم بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویش در فر قرار دهید. وقتی که خمیرش پخت، پنیرها را اضافه کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 14:52
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



مافین سوسیس و کالباس

_آرد 260 گرم
– سوسیس خرد شده 100 گرم
– سیر له شده 1 عدد
– كنسرو ذرت 130 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– كره 100 گرم
– پنیر مونزارلا 100 گرم
– خامه 200 گرم
– فلفل دلمه ای خرد شده 150 گرم
– پودر تخم گشنیز 2/1 ق چ
– پودر زیره سبز 2/1 ق چ
– پودر فلفل قرمز 2/1 ق چ
– بكینگ پودر 2/1 ق چ
– نمك به میزان لازم
طرز تهیه
در ظرفی آرد و پودر فلفل و بكینگ پودر و تخم گشنیز و زیره سبز و سوسیس و فلفل دلمه ای و سیر و ذرت را مخلوط كرده و سپس تخم مرغ ها را افزوده و سپس كره ذوب شده و در انتها خامه و پنیر را به مواد می افزائیم بعد در قالب مخصوص مافین كاغذ مخصوص قرار می دهیم و از مواد درون قالب راپر می كنیم و به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا سطح آن كاملاً طلائی شود.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 14:41
+1
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



شوید پلو ( غذای دانشجوئی )

مواد لازم :
برنج : ۲ پیمانه
سیب زمینی : ۲ عدد
شوید : مقداری
زردچوبه : خیلی کم

طرز تهیه :
اگه وقت داشتیم، برنج رو خیس می کنیم. اگرم وقت نداشتیم خیس نمی کنیم ! چون قراره که برنج، کته بشه، پس موقع خیس کردن یا وقتی که برنج رو اضافه می کنیم، نباید زیاد نمک بریزیم.

ابتدا سیب زمینی ها رو نگینی خرد می کنیم و در قابلمه کوچکی که قراره غذا رو توش درست کنیم، کمی تفت می دهیم. کمی که سیب زمینی سبک شد ـ نباید سرخ بشه آخه قراره بره لای برنج ـ کمی زردچوبه اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس برنج رو روش می ریزیم. تقریباً اندازه یک بند انگشت، آب روی برنج می ریزیم. اینجا دیگه دست شماست. ببینید برنجتون چه جوریه و واسه کته چقدر آب لازم داره. آبش که تموم شد، قبل از اینکه دم کنی بندازید، مقداری شوید لابلای برنج بریزید و اجازه بدید که دم بکشه.

قیافه این غذا یک کم شبیه «باقالی پلو» است. اگر دوست داشتید می تونید با مرغ هم اونو میل کنید. ولی اگر دانشجویان عزیز خسته از کلاس اومده بودند و دیگه حوصله مرغ پختن رو هم نداشتند، می تونند با ماست ، ترشی یا سالاد نوش جان کنند . من خودم این غذا رو دوست دارم و یه وقتهایی هوس می کنم. هرچند که ساده است.
آخرین ویرایش توسط NEGAR1992 در [1393/06/15 - 12:47]
دیدگاه  •   •   •  1393/06/15 - 12:46
+3