♥ نگار ♥
کیک ماهی برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم
مواد غذایی هستند که اگر به رژیم غذایی تان اضافه شوند باعث زیبایی و تقویت ناخن های تان می شوند. اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.
نخودسبز اگر چه از نظر اندازه کوچک میباشد اما دارای ارزش تغذیهای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخنها میگردد.
مواد لازم برای 6 نفر :
ماهی بخارپز و خرد کرده : 400 گرم - 500 کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده : 1 تا 2 عدد - 4 کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقهکرده : 3 عدد - 7 کیلوکالری
نخودفرنگی پخته : 140 گرم - 110 کیلوکالری
هویج پوست کنده و رندهکرده : 30 گرم - 9 کیلوکالری
جوانه گندم : 50 گرم - 150 کیلوکالری
گردوی خردکرده : 1 قاشق سوپخوری - 100 کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده : 1 قاشق سوپخوری - 4 کیلوکالری
آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری - 100 کیلوکالری
سفیده تخممرغ : 2 عدد - 30 کیلوکالری
روغن : کمی
مواد لازم برای تهیه سس :
ماست کمچرب : 150 میلیلیتر - 60 کیلوکالری
دانه کنجد : 2 قاشق چایخوری - 50 کیلوکالری
برشهای لیمو : به مقدار لازم
روش تهیه
_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانهگندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
_ سفیدههای تخممرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
_ تابهای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازههای 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیکهای ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آنها پخته شود. سپس طرف دیگر آنها را بپزید.
روش تهیه سس :
ماست و دانههای کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.
در شکموها
کیک ماهی برای داشتن ناخن هایی زیبا و سالم
مواد غذایی هستند که اگر به رژیم غذایی تان اضافه شوند باعث زیبایی و تقویت ناخن های تان می شوند. اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.
نخودسبز اگر چه از نظر اندازه کوچک میباشد اما دارای ارزش تغذیهای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخنها میگردد.
مواد لازم برای 6 نفر :
ماهی بخارپز و خرد کرده : 400 گرم - 500 کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده : 1 تا 2 عدد - 4 کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقهکرده : 3 عدد - 7 کیلوکالری
نخودفرنگی پخته : 140 گرم - 110 کیلوکالری
هویج پوست کنده و رندهکرده : 30 گرم - 9 کیلوکالری
جوانه گندم : 50 گرم - 150 کیلوکالری
گردوی خردکرده : 1 قاشق سوپخوری - 100 کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده : 1 قاشق سوپخوری - 4 کیلوکالری
آرد ذرت : 2 قاشق سوپخوری - 100 کیلوکالری
سفیده تخممرغ : 2 عدد - 30 کیلوکالری
روغن : کمی
مواد لازم برای تهیه سس :
ماست کمچرب : 150 میلیلیتر - 60 کیلوکالری
دانه کنجد : 2 قاشق چایخوری - 50 کیلوکالری
برشهای لیمو : به مقدار لازم
روش تهیه
_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانهگندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
_ سفیدههای تخممرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
_ تابهای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازههای 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیکهای ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آنها پخته شود. سپس طرف دیگر آنها را بپزید.
روش تهیه سس :
ماست و دانههای کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.