♥ نگار ♥
تهچین انگشتی
مواد لازم
• دو پیمانه برنج
• دو عدد تخممرغ
• دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیمانه ماست چکیده
• نمک و فلفل
• نصف پیمانه
• سینه مرغ پخته و نگینی خردشده
طرز تهیه
۱. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمهای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
۲. در این فاصله تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه تهچین مخلوط کنید.
۳. با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالبها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.
۴. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۵. قالبها را در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
در شکموها
تهچین انگشتی
مواد لازم
• دو پیمانه برنج
• دو عدد تخممرغ
• دو قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
• سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیمانه ماست چکیده
• نمک و فلفل
• نصف پیمانه
• سینه مرغ پخته و نگینی خردشده
طرز تهیه
۱. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمهای آب را جوش بیاورید، برنج را داخل آن بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید. برنج را کنار بگذارید.
۲. در این فاصله تخممرغها، ماست، نمک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس برنج را در آبکش بریزید و با مایه تهچین مخلوط کنید.
۳. با نیم دیگر روغن زیتون قالبهای کوچک را چرب کنید و مواد ته چین را در قالبها بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سطح آنها صاف شود.
۴. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۵. قالبها را در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.