شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



دستور پخت بورقی ترکی

لقمه‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است.

بورقی، لذتی از دیار ترک ها
مواد لازم برای ۴ نفر:
پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ درشت یک عدد
جعفری ساطوری شده یک قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری‌شده یک قاشق غذاخوری
شوید ساطوری‌شده یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو ۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
۱ - در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
۳ - روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ - با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.
نکات:
۱ - برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ - اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 19:42
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



اینو چجوری باید خوردش؟:D
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 19:40
+5
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



سیب زمینی سرخ کرده با سس فراوووون
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 19:36
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



انجیر و دیگر هیچ......♥
خله خله خوشمزه هسه ....
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 19:22
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



نفری اتا بیرین همه ره بَرِسه :دی
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 19:21
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥






شِما وره چی گِنِنی؟
دوس دارنِنی؟



2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 18:03
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



آشپزخانه گیاه خوران

گیاه خوران رژیم غذایی را تحمل می‌کنند. باید بیشتر مراقب باشید که چگونه مواد را ذخیره کنید. یقینا مواد موجود در انبار شما باید دارای پروتئین، کلسیم و ویتامین D مناسب برخوردار باشد. اگر مواد آشپزخانه شما به شرح ذیل باشد پخت غذای گیاهی برای شما آسان خواهد شد:
- آجیل و آجیل بو داده
- لوبیا خشک یا کنسرو شده
- سبزی‌های گوناگون
- جوی خشک
- ۲ تا ۳ نوع متفاوت برنج، شامل دودی، وحشی
- آب گوشت گیاهی
- کشمش‌ها، کشمش‌های بی دانه و دیگر میوه‌های خشک کرده
- سیب زمینی‌های شیرین
- مغز بادام یا شیر برنج
- چاشنی ماست
- میوه‌های فصلی تازه و گیاهان تازه، اگر در دسترس نبود فیرز شده
- تفو و دیگر چاشنی‌ها ی آماده
- روغن زیتون
- گیاهان خشک و ادویه
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 13:20
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







طرز تهیه کوکو پیازچه

مواد اولیه :
برای 2 نفر
پیازچه نیم كیلو (پاك كرده با قسمت سبز آن)
تخم‌مرغ 2 عدد
نمك به مقدار لازم
روغن 6 قاشق سوپ‌خوری (مایع)
طرز تهیه:
ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت كاملا ریز خرد می‌كنیم و در ظرف گودی می‌ریزیم.تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقداری نمك به پیازچه‌ها اضافه می‌كنیم و خوب مخلوط میكنیم تا یكنواخت شوند.
در تابه‌ای روغن را داغ كرده، از مخلوط پیازچه در آن می‌ریزیم و درب تابه را می‌گذاریم تا كوكو خودش را بگیرد.وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، درب تابه را برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.كوكو را به صورت مربع‌های كوچك برش می‌دهیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.
نكات:
1)اگر تخم مرغهای شما كوچك بود از 2 تخم مرغ دیگر هم استفاده كنید.
2)اگر دوست داشتید به مواد این كوكو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.
3)بهتر است به موادتان 2 قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
4)اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن كمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.






1 دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 13:17
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه جوانه بروکسل به همراه بیکن و شاه بلوط

مواد اولیه :
برای 8 نفر
جوانه بروکسل 450 گرم
گوشت بیکن 150 گرم (قطعه قطعه شده)
پیاز قرمز یک عدد (خرد شده)
شاه بلوط 20 عدد (خرد شده)
طعم دهنده یک چهارم فنجان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
لیمو یک عدد (برای سرو نهایی)
در این آموزش قصد داریم یک غذای گیاهی بر مبنای گیاه بروکسل را به شما عزیزان آموزش دهیم. در مورد جوانه بروکسل باید گفت که این گیاه در بازارهای بزرگ تره بار به آسانی و در چهارفصل سال قابل دریافت است ولی اگر بالاجبار از محصول بسته بندی شده آن هم استفاده کردید تغییر خاصی در طعم و عطر غذا رخ نخواهد داد. جوانه بروکسل از سبزی های بسیار سودمند و ناشناخته طبیعت است که 100 گرم از آن حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای املاح معدنی، ویتامین& های A، E، B1، B2، فیبر و ساکاروز قابل جذب برای بدن می& باشد. از سایر استفاده های کلم و جوانه بروکسل می توان به طعم دهی آن به انواع غذاهای گوشتی و دریایی اشاره کرد.
طرز تهیه:
1- یک قابلمه متوسط را پر از آب کرده و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید. در حین به جوش آمدن قابلمه انتهای سخت جوانه های بروکسل را به وسیله چاقو جدا کنید.
2- بیکن های تکه تکه شده را با حرارت مناسب در روغن دلخواه سرخ نمایید.
3- هنگامی که آب به جوش آمد تمام جوانه های بروکسل را به آن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. پس از دو دقیقه جوانه ها را به یک کاسه محتوی آب سرد منتقل کرده و سپس با استفاده از آبکش آنها را خشک کنید.
4- هنگامی که بیکن تا حدی طلایی رنگ شد آنها را توسط یک قاشق از تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس پیازها را وارد تابه کنید و پس از طلایی کردن آنها بیکن را برای بار دیگر به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید.
5- پس از این یک دقیقه شاه بلوط (کرفس در صورت عدم وجود شاه بلوط) را به تابه اضافه کرده و سپس به همراه طعم دهنده غذا و نمک و فلفل طبخ کنید تا مخلوط فرم یکدست به خود بگیرد. پس از آن مخلوط را به ظرف اصلی مورد نظر خود منتقل کرده و جوانه های بروکسل را نیز به آن اضافه کنید.
همچنین می توانید از یک لیموی تازه برای طعم دهی به غذا استفاده کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 13:16
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







لیموناد گیلاس

می توانید همان دستورالعمل لیموناد توت فرنگی را استفاده کنید و این بار به جای توت فرنگی از گیلاس استفاده کنید فقط این بار باید هسته های گیلاس را در بیارورید و سپس به همراه یخ در بلندر برزید و در آخر با لیموناد نعنایی یا موخیتو خود مخلوط کنید.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/7 - 13:09
+4