♥ نگار ♥
سیب زمینی حلقه ای کبابی با طعم پنیر پارمزن
سیب زمین طلایی ترد و خوشمزه با طعم پارمزن مناسب برای صبحانه، میان وعده و یا ناهار
مواد لازم برای ۴ نفر
نیم کیلو سیب زمینی (باپوست)
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و نیم قاشق چایخوری پودر سیر
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
یک سوم فنجان پنیر پارمزن رنده شده
یک قاشق غذاخوری موسیر خردشده
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را اب پز کنید و بگذارید خنک شود.
سپس سیب زمینی ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و پوست آنها را بگیرید.
سینی فر را با فویل بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید
روی آن روغن زیتون، پودر سیر نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم روی آنها پنیر پارمزن بریزید.
سیب زمینی ها را در فری که قبلا تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید و بپزید تا ترد و طلایی شوند.
در شکموها
سیب زمینی حلقه ای کبابی با طعم پنیر پارمزن
سیب زمین طلایی ترد و خوشمزه با طعم پارمزن مناسب برای صبحانه، میان وعده و یا ناهار
مواد لازم برای ۴ نفر
نیم کیلو سیب زمینی (باپوست)
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و نیم قاشق چایخوری پودر سیر
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
یک سوم فنجان پنیر پارمزن رنده شده
یک قاشق غذاخوری موسیر خردشده
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را اب پز کنید و بگذارید خنک شود.
سپس سیب زمینی ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید و پوست آنها را بگیرید.
سینی فر را با فویل بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید
روی آن روغن زیتون، پودر سیر نمک و فلفل بپاشید و در آخر هم روی آنها پنیر پارمزن بریزید.
سیب زمینی ها را در فری که قبلا تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید و بپزید تا ترد و طلایی شوند.