شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



تاس کباب با مرغ یا گوشت (غذاهای رژیمی)

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب برای 4 نفر :
گوشت 400 گرم
هویج متوسط 2 عدد
کدو سبز 2 عدد
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 2 عدد
آلو خورشتی 10 عدد
گرد لیمو 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه تاس کباب :
من تاس کباب را با نصف مرغ درست کردم به این ترتیب که مرغ را تکه کردم و ته قابلمه چیدم و روی آن یک ردیف پیاز حلقه شده و بعد هویج و به را چیدم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم با یک لیوان آب گرم و گذاشتم روی حرارت.بعد از یک ربع بقیه مواد را چیده و لابه لای آن از گرد لیمو و دارچین ریختم و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه و 2 قاشق آبغوره و یا آبلیمو اضافه کرده و آب آنرا انداره کرده و تقریبا بعد از نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه غدا حاضر است.تاس کباب یک غذای کاملا رژیمی و بدون روغن است ...
از هرگونه مواد دیگر که دوست داشتید می توانید به این غذای رژیمی اضافه کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 17:02
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



سیب زمینی تنوری پنیری

مواد لازم:
سیب زمینی 2.5 کیلوگرم
برگ بو 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد
رزماری 5 ساقه
سیر 6 حبه
پنیر پارمزان برای روی غذا
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی‎ها را آبپز کنید تا بپزند. اجازه دهید خنک شوند.
سپس آنها را هم اندازه خرد کنید و کامل با کمی روغن آغشته کنید و کف سینی مناسب فر پهن کنید. روی سینی را با سلفون پوشانیده و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 190 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. سینی سیب زمینی را راز یخچال خارج کرده و محافظ پلاستیکی را از روی ظرف بردارید و به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار دهید.
سینی فر را بیرون آورید و سیب زمینی‎ها را به آرامی با یک چنگال له کنید تا در مرحله بعدی پخت سطح بیشتری از آنها برشته شود.
برگ‎های رزماری را از ساقه جدا کنید.
پوست لیموترش را رنده کنید و جدا بگذارید. آب لیموترش را نیز بگیرید.
مقداری روغن زیتون در یک کاسه بریزید. برگ بو و برگ‎های رزماری، سیر رنده شده، رنده پوست لیمو و آبلیمو را با روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط را روی سیب زمینی‎ها بریزید. سینی فر را تکان دهید تا روغن، سیب زمینی‎ها را فرا بگیرد. سپس آنها را به مدت 40 دقیقه دیگر در فر بپزید.
سینی را دوباره بیرون آورده و روی سیب زمینی‎ها پنیر پارمزان رنده شده بریزید و اجازه دهید تا 5 دقیقه دیگر سیب زمینی‎ها با دمای فر کامل ترد شوند.
این سیب زمینی تنوری خوشمزه را کنار غذاهای گوشتی، کباب و استیک سرو کنید.
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 17:01
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







باراواس سیب زمینی

فیله گوجه فرنگی: بهتر است به‌جای رب گوجه‌فرنگی از گوجه فرنگی تازه استفاده شود، البته اگرسختی پوست کندنش در اغلب مواقع و دردسر آن را در نظر نگیریم.
با چند تا ترفند ساده می‌‎توانیم بی‌دردسر گوجه‎فرنگی را پوست بکنیم و برش دهیم.
مواد لازم:
سیب زمینی 500 گرم
گوجه فرنگی فیله شده 250 گرم
سیر 2 حبه
پیاز کوچک1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
پاپریکا 2 قاشق چای‌خوری
جعفری تازه به مقدار لازم
شکر 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز کمی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و آنها را برای 5 دقیقه سرخ کنید تا وقتی نرم شوند.
سیر، گوجه‌‌فرنگی‌های فیله شده، رب گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، شکر و نمک را اضافه کنید و این مواد را به جوش بیاورید. برای 10 دقیقه این مواد را هم بزنید تا آهسته بجوشند و سس مانند شوند.
آن را کنار بگذارید.
اگر فرتان از نوع کانوکشن است تا 180 درجه سانتی‌گراد و اگر معمولی است تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیب زمینی‌ها را به مکعب‌های کوچک ببرید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید و با روغن آغشته کنید. سپس ادویه بزنید. سیب زمینی‌ها را برای 40-50 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی چیپسی و طلایی شوند.
سیب زمینی‌ها را در ظرف‌ها بچینید و سس دوباره گرم شده را رویش بریزید.
حالا جعفری را روی آنها بپاشید و سیخ‌های کوچک برای سرو روی آنها قرار دهید.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:59
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



فلفل دلمه ای کبابی زعفرانی

مواد لازم:
زیتون بدون هسته ½ پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز 4 عدد
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
روغن زیتون بکر 2 قاشق غذا خوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
نعناع خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ½ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق سوپخوری
زعفران ⅛ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را دو نیم کرده و به تکه‮‌هایی باریک خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
کباب پز یا گریل فر را گرم کنید. فلفل‮‌ها را در فاصله 01 سانتی‮متری شعله کباب کنید. وقتی پوست آنها شروع به سیاه شدن کرد، آنها را برگردانید تا همه جای آنها سیاه شود (حدود 02 دقیقه کافی است)؛ یا اینکه فلفل‌ها را روی سینی فر که کمی چرب شده گریل کنید تا پوستشان سیاه شود.
آنها را به کاسه‮ای منتقل کنید؛ رویشان را با سلفون یا حوله بپوشانید. وقتی به‮‌حدی سرد شدند که بتوان به آنها دست زد، با انگشت پوست‮شان را بکنید. فلفل‮ها را از طول نصف کرده و دانه‮‌ها و بافت داخل‮شان را خارج کنید. به نوارهایی باریک برش دهید. اگر نمی‮خواهید بلافاصله آنها را استفاده کنید در ظرفی شیشه‮‌ای قرار داده و فریزشان کنید.
روغن را در تابه‮ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز را افزوده و سرخ کنید تا ترد شود.
سیر، پاپریکا، پرک فلفل قرمز و زعفران را افزوده و برای 2 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
فلفل دلمه‮‌ای‮ها، سرکه و زیتون‮ها را بیافزایید.
به مواد نمک و فلفل بزنید، شعله را کم کنید و آنها را برای 3 دقیقه بپزید. نعناع را افزوده و هم بزنید. غذا را سرو کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:57
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:55
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



پاستای آلا نرما

مواد لازم:
پاستای تورتلیونی Tortiglioni 450 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد‌شده نصف یک پیاز
سیر ریز خرد‌شده 3 حبه
گوجه‌فرنگی ساتوری‌شده 800 گرم
ریحان ساتوری‌شده ¼ پیمانه
بادنجان خرد‌شده 3 عدد کوچک
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
پنیر فیلا فیلای رنده‌شده 60 گرم
ریحان تازه برای تزئین
طرز تهیه:
در یک تابۀ مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود. سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی خرد‌شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادنجان‌های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیر می‌گذاریم تا روغن‌های اضافۀ آن گرفته شود. سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.
وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم. سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می‌کشیم و باقیماندۀ سس را روی آنها می‌ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:54
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



طرز تهیه ی كباب تابه‌ ای جگر

مواد لازم :
جگر سفید گوسفند یك عدد
هویج رنده‌ شده آب‌پز دو لیوان
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
پیاز رنده شده یك لیوان
آرد نخودچی چهار قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و زرد چوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
این غذا به دلیل داشتن جگر سفید و گوشت چرخ‌كرده حاوی پروتئین زیادی است و به همین دلیل برای رشد بدن و عضلات مفید می‌باشد. در ضمن مراحل طبخ این غذا بسیار آسان است و به راحتی می‌توانید این غذای لذیذ را در منزل درست كنید. برای تهیه این خوراك ابتدا جگر سفید را چرخ كرده و با سایر مواد خوب مخلوط می‌كنیم. سپس در یك تابه كوچك به صورت گرد سرخ می‌نماییم. این غذا را با نان و سبزی میل كنید و لذت ببرید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:53
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







طرز تهیه کوکوی عدس، غذایی گیاهی و رژیمی

مواد لازم :
عدس نصف لیوان
فلفل دلمه ای یک نصفه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
پنیر صبحانه ۵۰ گرم
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
روغن کانولا برای سرخ کردن

طرز تهیه :
- عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
- عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود.
- پیاز را رنده می کنیم.
- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
- کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم .
- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم.
- وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود.

کالری کل غذا: ۶۰۰کیلوکالری- هر دونه کوکو تقریبا" ۶۰ تا. می شه گفت غذا رژیمی و البته سلامت محوره






دیدگاه  •   •   •  1393/06/20 - 16:51
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







کیا از اینا میخوان ؟؟؟؟

عمه هم دارم ، فقط گناه دارند بهشون چیزی نگید






دیدگاه  •   •   •  1393/06/19 - 22:25
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥




آخیشـــــ
اتی پست مرد آزاری بلم :))
مه دل پاره بیه کــــــا :D
4 دیدگاه  •   •   •  1393/06/19 - 20:51
+4