شکموها
دسته:فیلم و سینما
44 کاربر

1418 پست

       
از کلیه شکموهای عزیز
عاشق دسر و خوراکی های خوشمزه رسما دعوت میشه
بفرمایین

امتیاز به گروه

[بروز رساني]

آخرين امتاز دهنده:


کاربران گروه

نمایش همه

مدیران گروه

شکموها

گروه عمومی · فیلم و سینما· 44 کاربر · 1418 پست
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



لقمه‌های کوچک مکزیکی

مواد لازم
سس میانی
250 گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز، ریز شده
نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه
نصف یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
یک قوطی لوبیا قرمز تند
یک قاشق غذاخوری سس تند و آتشین گوجه فرنگی
نصف پیمانه فلفل سبز ریز شده
اسنک
3 تا 4 عدد تورتیلا یا نان پیتا
یک پیمانه پنیر رنده شده
دو پیمانه زیتون سیاه نصف شده
3 تا 4 عدد پیازچه
نصف پیمانه خامه ترش
طرز تهیه
ابتدا باید سس میانی را تهیه کنید. برای این منظور، پیاز را داخل روغن در تابه تفت دهید، سیر و سپس گوشت را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. نمک، فلفل و ادویه دلخواه خود را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر، کنسرو گوجه فرنگی، لوبیا، سس تند و فلفل سبز را اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. سپس در تابه را بگذارید و 30 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا آب مواد کشیده و غلیظ شود.
با کمک یک قالب یا یک پیاله بزرگ، نان های پیتا را به صورت گرد برش دهید.
کف قالب مافین را با کمی روغن یا کره چرب کنید و نان ها را داخل آنها قرار دهید. خوب آنها را به پایین فشار دهید تا شکل قالب بگیرند.
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. کنسرو فلفل چیلی را آبکش کنید تا آب اضافه آنها گرفته شود و با قاشق داخل نان های پیتا بگذارید. مواد را با قاشق فشار دهید تا در ته قالب بمانند.
روی آنها را با پنیر رنده شده، کمی زیتون خرد شده و پیازچه خرد شده پر کنید.
قالب را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کاملا برشته و پنیر آب شود.
نان ها را روی برگ های کاهو و کمی خامه ترش بر روی آنها سرو کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 16:31
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



مرغ با سس خیارشور

مواد لازم
یک شیشه خیارشور
6 عدد ران مرغ
¼ پیمانه آرد کامل
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیمانه آب مرغ
یک قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
¼ پیمانه فلفل قرمز خرد شده
طرز تهیه
خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و 8 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید.
فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود. در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.
در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود 8 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت 15 دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند. آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد. با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 16:30
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







لقمه‌های مرغ با انبه

مواد لازم
3 عدد انبه پوست کنده و خرد شده
یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
نصف یک عدد پیاز متوسط
¼ پیمانه سس باربیکیو
دو قاشق غذاخوری عسل
یک حبه سیر رنده شده
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
6 عدد ران مرغ
نان باگت فرانسوی
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه
انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را به همراه فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند.
در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2.5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.
مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریش‌ریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه قرار دهید. در آخر با پیازچه تزئین کنید.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/12 - 15:15
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



اَتا چیز خَلِه خَلِه طبیعی دَر مازرون
ریکائون و کیجائون خجالت نکشین دس بَرِسِنین
مِه عمه چَند روز هَسِه نا پِیدا بَیه :)))))
1 دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 22:14
+4
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



تارت ژامبون

طعم لذیذ ژامبون گریل شده را تجربه کنید

نوع غذا:
خوراک های از 4 گوشه دنیا
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 30دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 15دقیقه

مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
خمیر یوفکا مستطیلی یا دایره ( با توجه به قالب موجود در خانه) : 4 عدد
هویج پخته ( نگینی ) : 3 عدد
ژامبون گوشت یا مرغ دمس : 200 گرم
پنیر پیتزا : 200 گرم
شوید تازه : 100 گرم
روغن : به میزان کافی
تخم مرغ : یک عدد

دستور پخت:
1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود .

2- یک ورق از یوفکا را در ظرف تارت قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب کنید. این کار را برای 3 لایه دیگر نیز تکرار کنید ( در نهایت باید 4 لایه خمیر داشته باشید ).

3- تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و در روی خمیر بریزید .

4- تارت را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید.

نکته : در صورت نداشتن شوید تازه ، می توانید از 2 تا 3 قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده کنید .
دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 20:12
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کیک پرتقالی

نوع غذا:
شیرینی و دسر
وعده غذایی:
عصرانه
زمان پخت : 30دقیقه

مواد لازم:
آب پرتقال : 100 گرم

آرد گندم : 250 گرم

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ : 4 عدد

روغن مایع : 100 گرم

پودر شکر : 150 گرم

دستور پخت:
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (250 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (160 الی 170 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول 26 سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس 5 دقیقه شعله فر را کم (120 الی 130 درجه سانتی‌گراد) می‌کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.

کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.
دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 20:11
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥



کوکوی قارچ و هویج

نوع غذا:
لقمه ها
وعده غذایی:
ناهار شام
زمان پخت : 40دقیقه

مواد لازم:
فلفل سبز : یک عدد کوچک
قارچ : 200 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
روغن : یک فنجان
هویج رنده شده : یک کاسه ماست خوری
زعفران : 1/4 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه : به میزان لازم

دستور پخت:
قارچ‌ها را خرد کرده با نصف فنجان روغن تفت می‌دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس آن را در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.

پس از سرد شدن قارچ‌ها، تخم مرغ، یک کاسه ماست خوری هویج رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، زعفران آب کرده، نمک و زردچوبه را اضافه کرده، مواد را مخلوط می‌نماییم تا مایه کوکو آماده شود.

در یک ماهیتابه نصف فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم.

در ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو بسته شود.

کوکو را برش زده، در ظرف را می‌گذاریم. بعد از کمی پخت، دوباره روی محل برش قبلی را برش زده ولی در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه های محل برش خورده سرخ و برشته شود.

کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

کوکو آماده است. با سس گوجه می‌توان آن را تزئین نمود.
آخرین ویرایش توسط NEGAR1992 در [1393/06/11 - 20:10]
2 دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 20:10
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







طرز تهیه املت سبزیجات غذای کودکان

آماده سازی : 5 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر :
هویج 1 عدد
کدو 1/2 عدد
کلم بروکلی 50 گرم
ماست 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :
هویج و کدو و بروکلی را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس ریز خرد کنید.
تخم مرغ و ماست و نمک را در ظرفی هم زده و سپس سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و در ماهیتابه ابتدا روغن زیتون را ریخته و سپس مواد را اضافه کرده و به 2 دقیقه روی شعله هم می زنیم تا پخته و آماده شود.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 20:08
+2
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥

میدونی خوشبخت به چه آدمی میگن؟؟؟
کسی که مخاطب خاصش هنوز باهاشه؟نههههه
کسی که خیلی پولداره؟نهههههه
.
.
.
.
خوشبخت کسیه که تو بخش کنترل کیفیت کارخونه ی پاستیل سازی کار میکنه...
هعیییی خدااااا ینی میشه عایا؟!!!!!
دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 20:00
+3
♥ نگار ♥
♥ نگار ♥







طرز تهیه دسر موزی شکلاتی

مواد لازم :
چیپس شکلاتی یک و نیم پیمانه
وانیل کمی
موز ۱۰عدد
چوب بستنی ۲۰عدد
بادام زمینی خرد شده نصف پیانه (به دلخواه)

طرز تهیه :
چیپس های شکلاتی را در کاسه ای بریزید و روی کاسه حاوی آب جوش، ذوب کنید. سپس به آن وانیل اضافه کنید.
موزها را از وسط به شکل اریب برش بزنید و به هر یک چوب فرو کنید، سپس در شکلات آب شده فرو ببرید و در بادام زمینی بغلتانید.
موز را در ظرف مناسب روی کاغذ روغنی قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت در فریزر بماند.






دیدگاه  •   •   •  1393/06/11 - 19:58
+2